Vokalistene før og nu

Den23. august starter Vokalisternes sæson 2023/24 kl. 19. på Sofiendalskolen, Lange Müllers Vej 18 og vi fejrer det nye øvested med et glas festlige bobler.
Alle som har lyst til at synge med og skåle på en god sæson, er velkomne.


Koret er oprettet i 1997 af Skalborg Kirkes organist, Eva-Marie Kjær.
Der var fra starten et tæt samarbejde med kirken ved både gudstjenester og andre arrangementer. Dette betød ikke at der var tale om et kirkekor, men det gav mulighed for, at kirkens sognesal blev korets faste øvesal. Og det er en stor fordel for koret, at have et så velegnet sted at samles, både når det drejer sig om det musikalske og det sociale korliv.

Eva-Marie havde, da hun startede Vokalisterne, sagt at hun ville stoppe som dirigent for koret efter syv år, og da det viste sig, at det var en beslutning hun ville føre ud i livet kom det alligevel som et chock for koret. Ville man overhovedet hunne synge uden Eva-Marie? Heldigvis var hun i stand til at hjælpe koret med at finde en afløser.

Siden har Vokalisterne været under ledelse af seks dirigenter i kortere eller længere tid, og koret har udviklet sig på forskellige områder alt efter dirigenternes kompetencer, interesser og temperament. Den syvende, og nuværende dirigent, Inge Brink Nielsen leder koret på fjerde år og har med sine store faglige kompetencer og personlige egenskaber udviklet koret, med et stort både rytmisk og klassisk repertoire. 

KONTAKT OS

KONTAKTOPLYSNINGERVirksomhedstitel, Adresse, Postnummer By, Land